Özersay'ın istifasına hangi parti ne oy veriyor? - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

4 Mayıs 2024 - 05:28

Özersay’ın istifasına hangi parti ne oy veriyor?

Son Güncelleme :

06 Haziran 2022 - 14:34

169 views
Özersay’ın istifasına hangi parti ne oy veriyor?

Halkın Partisi Genel Başkanı, Lefkoşa Milletvekili Kudret Özersay’ın Meclis’ten istifası ile ilgili Meclis Genel Kurulu’nda şu sıralarda devam eden görüşmesinde, UBP, CTP, YDP ve DP’nin oylarının olumlu olacağı açıklandı.

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Özersay ile görüştüğünü ve siyasi karar verdiği için saygı duymak durumunda olduklarını belirterek, istifasını onaylayacaklarını belirtti.

UBP’den Özdemir Berova, partilerinin Özersay’ın istifa gerekçelerine katılmadıklarını fakat istifa dilekçesini onaylayacaklarını kaydetti.

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı da, istifa gerekçelerini kabul etmediklerini Özersay’ın istifasını onaylayacaklarını söyledi.

Yine aynı şekilde DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu da, Özersay’ın istifasını onaylayacaklarını açıkladı. Kaynak Evrensel Kıbrıs

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.