Ataser’in sözleri de ancak bu kadar olur! - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

24 Nisan 2024 - 00:27

Ataser’in sözleri de ancak bu kadar olur!

Son Güncelleme :

23 Aralık 2022 - 12:11

277 views
Ataser’in sözleri de ancak bu kadar olur!
    • Şikayet konusu köpekleri bir yerden alıp bir yere attı

    • Fırat Ataser, geçen dönem proje kitapçığında bölge halkına barınak sözü vermişti… Proje kitapçığında vaat ettiği 6’ncı projesi ‘Barınak Projesi’ idi. “Bölgede rahatsızlık veren başıboş ve bakıma muhtaç hayvanlar toplatılarak barınakta iyi koşullarda bakılacaktır” şeklindeki projesi halen hayat bulmadı. 

    • Ataser, bölge halkına verdiği barınak sözünü tutmak yerine, başı boş köpek sorununu palyatif yöntemlerle çözmeye çalıştı.

    • Bir belediyeye yakışmayan, Hayvan Refahı Yasası’na aykırı ve etik olmayan bir yaklaşımla bölgede rahatsızlık veren başıboş hayvanlar, şikâyet konusu yerlerden toplanıp başka bölgelere atıldılar.

    • Bölgede rahatsızlık veren başıboş köpekleri, belli dönemlerde şikayet edilen yerlerden toplayıp Geçitköy’e, Sadrazamköy’e ve Kayalar Köyü’ne attırdığı belirtiliyor. 

    • Gazetemize ulaşan bazı vatandaşlar ise, sözünü tutmak yerine çözümü bir yerden alıp gizlice başka bir yere atmakta bulan Fırat Ataser’e şimdilerde sokaklarda kimsesiz hayvanları sevip acıyanların da; hayvanlardan rahatsızlık duyanların da tepkili olduğunu söylüyor.

    Alsancak Belediyesi’nde iki dönem belediye başkanlığı yapmış olan Fırat Ataser, şimdilerde Lapta- Alsancak Belediye Başkanlığı için var gücüyle yeniden başkan seçilmek için halka vaatlerde bulunuyor.

    Gazetemize ulaşan Alsancaklı bazı vatandaşlar ise, Fırat Ataser’in geçen dönem vaat ettiği ‘Hayvan Barınağı’ projesini gerçekleştirmediğini işaret ediyor.

    Fırat Ataser’in seçim vaadi kitapçığında ‘Hayvan Barınağı’ yapacağı sözü verdiğini ve seçimi kazandıktan sonra halka verdiği bu sözü tutmadığı vurgulanıyor.

    Ataser’in, “Bölgede rahatsızlık veren başıboş ve bakıma muhtaç hayvanlar toplatılarak barınakta iyi koşullarda bakılacaktır” denilen proje kitapçığındaki 6’ncı projesinin de hayat bulmadığı kaydedilirken; başı boş köpek sorununu Hayvan Refahı Yasası’na aykırı yöntemlerle çözmeye çalıştığı belirtiliyor.

    KÖPEKLERİ BİR YERDEN ALIP BAŞKA YERLERE ATTI

    Bölgede rahatsızlık veren başıboş köpekler için barınak sözünü yerine getirmeyen Fırat Ataser, şikâyet konusu olan köpekleri bir yerden alıp başka yerlere attırıyordu.

    Bir belediyeye yakışmayan, Hayvan Refahı Yasası’na aykırı ve etik olmayan bir yaklaşımla bölgede rahatsızlık veren başıboş hayvanlar, şikâyet konusu yerlerden toplanıp başka bölgelere atıldılar.

    Bölgede rahatsızlık veren başıboş köpekleri, belli dönemlerde şikayet edilen yerlerden toplayıp Geçitköy’e, Sadrazamköy’e ve Kayalar Köyü’ne attırdığı belirtiliyor.

  • Gazetemize ulaşan bazı vatandaşlar ise, bölgede rahatsızlık veren başıboş köpek sorununa çözümü, bir yerden alıp başka bir yere atmakta bulan Fırat Ataser’e şimdilerde sokaklarda kimsesiz hayvanları sevip acıyanların da; hayvanlardan rahatsızlık duyanların da tepkili olduğunu söylüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.