Özersay, Metehan sınır kapısına giderek yeni uygulamayı yerinde inceledi - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

18 Mayıs 2024 - 15:44

Özersay, Metehan sınır kapısına giderek yeni uygulamayı yerinde inceledi

Son Güncelleme :

12 Mart 2020 - 19:55

237 views
Özersay, Metehan sınır kapısına giderek yeni uygulamayı yerinde inceledi

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Metehan sınır kapısına giderek oradaki yeni uygulamayı yerinde incelediğini açıkladı.

Özersay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan ile birlikte Metehan’da görev yapan arkadaşların nasıl bir özveri ile çalıştığını bizzat gördüğünü belirtti.

Özersay, “sınır kapılarında sabahlara kadar görev yapan kamu görevlilerinin tümünü yürekten kutluyorum. Bazı aksaklıklar henüz yolun başında olduğumuz için normaldir ama eksiklerimizi giderip tedbirleri çok daha etkili şekilde uygulayacağız. Gelişmelere bağlı olarak başka ilave tedbirler almak durumunda da kalabiliriz”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.