Yüreğimiz yandı... - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

25 Nisan 2024 - 23:20

Yüreğimiz yandı…

Son Güncelleme :

30 Temmuz 2021 - 9:30

528 views
Yüreğimiz yandı…

Hayvanlar için seferber oldular

Akdeniz’in ardından Ege kıyılarında da peş peşe yangınlar çıktı. Onlarca hektar alan alevlere teslim oldu. Yangın söndürme çalışmaları devam ederken itfaiye ekipleri, güvenlik güçleri ve vatandaşlar bölgedeki hayvanları kurtarmak için seferber oldu.

Türkiye alevlerle mücadele ediyor. Antalya`nın Manavgat ilçesi, Adana, Osmaniye, Mersin, Kayseri, Kütahya ve Muğla`nın Marmaris, Milas ve Bodrum ilçelerinde orman yangınları çıktı.
Türkiye’nin ‘ciğerleri’ yanıyor… Binlerce dönüm ormanlık alan alevlere teslim oldu. Adana, Antalya, Kayseri, Kütahya, Mersin, Muğla, Osmaniye olmak üzere 7 ilde 20 noktada yangın çıktı.
Devasa alevler saatte 80 kilometre hızı bulan rüzgarın etkisiyle yayılıyor. Binlerce ormancı, 2 İHA, 3 uçak, 38 helikopter, 1 İnsansız helikopterle yangına müdahale ediyor.
Yangın söndürme çalışmaları devam ederken itfaiye ekipleri, güvenlik güçleri ve vatandaşlar bölgedeki hayvanları kurtarmak için seferber oldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.