Sosyal Sorumluluk Projelerine Arıklı desteği - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

27 Nisan 2024 - 12:28

Sosyal Sorumluluk Projelerine Arıklı desteği

Son Güncelleme :

28 Şubat 2024 - 15:01

179 views
Sosyal Sorumluluk Projelerine Arıklı desteği

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’nın ve Bakanlığa bağlı Güzelyurt Karayolları Dairesi’nin, ülkemizdeki sosyal sorumluluk projelerine işgücü anlamındaki katkıları devam ediyor.
Ülkemizde devlet kurumlarının ve kuruluşlarının ayrıca siyasilerin de hiçbir dönemde önem vermediği getirisi olmayan hayır işi faaliyetlerine ve sosyal sorumluluk projelerine Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı, YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı’nın ve Bakanlık Özel Kalem Müdürü Tayfun Aydınlı’nın gerekli hassasiyeti göstermesi ve duyarlılık göstermesi takdirle karşılandı.
Güzelyurt İlçesi’nin 13 köyüne, ayrıca Yeşilırmak’tan Alayköy’e kadar uzanan geniş bir yelpazede kamuya hizmet veren Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Karayolları Dairesi Güzelyurt Şubesi’nin, yoğun iş temposu esnasında sosyal sorumluluk projelerine de önem vermesi, sivil toplum tarafından memnuniyetle karşılandı ve tüm siyasilere ve devlet kurumlarına örnek olması temenni edildi.
Karayolları Dairesi Güzelyurt Şubesi’nin, Güzelyurt’ta İçişleri Bakanlığı tarafından bir derneğe icar edilen arazide, iş makineleriyle gerekli temizlik çalışmaları gerçekleştirdiği bildirildi.

YALNIZ ERHAN ARIKLI’DAN DEĞİL, DEVLET ERKÂNINDAN DA AYNI DUYARLILIK VE HASSASİYET BEKLENİYOR
Herhangi bir ticari geliri olmayan sokak hayvanlarına yardım maksatlı yürütülen projeye Karayolları Güzelyurt Şubesi’nin, iş makineleriyle iş gücü desteği koyduğu bildirilirken; diğer devlet kurumlarının da bu tür sosyal sorumluluk projelerine katkı koymasının beklendiği kaydedildi.

DERE YATAKLARI MOLOZLARLA DOLDURULURKEN BELEDİYE İLGİSİZ…!
Söz konusu arazide dere yataklarının molozlarla işgal edildiğini gören ekipler, dere yataklarının akış yönündeki molozları temizlerken; Kıbrıs dilinde ‘ballura’ olarak bilinen dikenli bitkileri de temizleyerek arazide gerekli temizlik çalışmalarını yaptılar. Güzelyurt Belediyesi’nin yapması gereken bu çalışmaları, belediyenin sorumsuzluğu nedeniyle Karayolları Dairesi Güzelyurt Şubesi’nin gerçekleştirdiği bildirildi.

“TÜM SİYASİLERDEN ERHAN ARIKLI GİBİ MERHAMETLİ OLMALARINI BEKLİYORUZ”
Karayolları Dairesi Güzelyurt Şubesi’nin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine ve hayır işlerine Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı, YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı’nın duyarlılık ve hassasiyet göstermesi ve desteğini esirgememesi sivil toplum ve dernekler tarafından takdirle karşılandı.

Güzelyurt Hayvanları Koruma Derneği Yönetimi, “Günümüzde yalnızca iş insanlarının taleplerine ilgi gösteriliyor. Bir sivil toplum örgütüyseniz ve kazancı olmayan bir hayır işi faaliyeti yapıyorsanız, hiçbir siyasi, hiçbir bakan veya hiçbir yetkili sizi dikkate almaz. Fakat bunların arasında bir isim var ki, Bakan Erhan Arıklı, hayır işi faaliyetlerine elinden gelen katkıyı koymaya çalışır. Çünkü merhametlidir. Merhamet bir insanı insan yapan ve bir siyasiyi de güvenilir kılan en önemli özelliktir biz sivil toplum örgütlerine göre… Erhan Arıklı’nın ve bakanlık yetkilisi Tayfun Aydınlı’nın desteklerini ve ilgisini esirgememesi bizi ziyadesiyle memnun ve mutlu etmiştir. Tüm siyasilerin ve yetkili mercilerin ülkemizdeki sosyal sorumluluk projelerine, gelişmiş ülkelerde olduğu gibi katkı koyması, hassasiyet göstermesini bekliyoruz”
Karayolları Dairesi Güzelyurt Şube Sorumlusu Cemal Orakçıoğlu da, “devlet ve ülkenin menfaatine yapılan her türlü sosyal sorumluluk projelerine, emeğimizi esirgemeden elimizden gelen iş gücü desteğini vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.