Murat Şenkul'un düşüncesizce sözlerine nazik yanıt... - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

2 Mayıs 2024 - 22:20

Murat Şenkul’un düşüncesizce sözlerine nazik yanıt…

Son Güncelleme :

23 Ekim 2023 - 12:34

432 views
Murat Şenkul’un düşüncesizce sözlerine nazik yanıt…

Ülker Lefkoşa Maratonu’na destek veren ve katkı koyan Atakom firması direktörü Tolga Atakan, Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul’un düşüncesiz ve küstahça söylemine karşın, gayet nazik bir açıklama ile üzüntüsünü dile getirdi.

Şenkul, LTB’nin maratonuna işaret ederek, “ Ben ÜLKER’i anasponsor alsam yeşil sermayeci olurdum” diye yazdı.

Bunun üzerine Atakom’un direktörü Atakan’ın açıklaması ise şöyle:

“Yapılan işe, ortaya konan ciddi emeğe ve amaca aykırı bir yakıştırma olmuş açıkçası..
Ülkemizde Atakom LTD tarafından temsil edilen Ülker markası bir çok etkinliğe, faaliyete destek olmuştur olmaya da devam edecektir.

Lefkoşa Maratonu bu yıl çok önemli bir amaç için; “Şampiyon Melekler Eğitim Kampüsü” yararına düzenlendi. İlk andan itibaren her koşulda destek verdiğimiz Şampiyon Meleklerimiz için düşünmeden gururla elimizi taşın altına koyduk, koymaya da devam edeceğiz.

Ayrıca; Ülker markası bugün dünyanın bir çok yerinde yatırımları, fabrikaları bulunan ve Mc Vities, Godiva gibi uluslararası markaları bünyesinde bulunduran Pladis Global’in bir parçasıdır. Mor, sarı, yeşil veya kırmızı sermaye veya benzeri eski dönem yakıştırmalarının çok çok ilerisinde bir teşekküldür.

Alın terimizin, emeğimizin, çabamızın günlük kısır siyasi tartışmalara meze edilmesinden ötürü üzgünüz.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.