Rahvancıoğlu’nun Türkiye’ye girişine izni verilmediğini açıkladı - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

29 Mart 2024 - 10:40

Rahvancıoğlu’nun Türkiye’ye girişine izni verilmediğini açıkladı

Son Güncelleme :

27 Eylül 2022 - 10:37

140 views
Rahvancıoğlu’nun Türkiye’ye girişine izni verilmediğini açıkladı

Bağımsızlık Yolu (BY), partinin Genel Sekreter Yardımcısı Münür Rahvancıoğlu’nun Türkiye’ye girişine izni verilmediğini açıkladı.

BY Basın Ofisi’nden yapılan yazılı açıklamada, Ankara’da temaslarda bulunmak üzere bu sabah adadan ayrılan Bağımsızlık Yolu heyetinde yer alan Rahvancıoğlu’nun Ankara’ya girişinin engellendiği kaydedildi.

Ziyaretin Kıbrıslı Türk halkının yürüttüğü mücadeleyi Türkiye’deki sosyalist çevrelere aktarmayı ve ilişkiler geliştirmeyi hedeflediği belirtilen açıklamada, girişi N-82 kodu gerekçe gösterilerek engellenen Rahvancıoğlu’nun Ankara’dan Kıbrıs’a gelecek olan bir uçakla gün içinde adaya geri gönderilmesinin beklendiği ifade edildi.

Bağımsızlık Yolu Genel Sekreteri Celal Özkızan konuyla ilgili açıklamasında, “Baskılar ne bizleri yıldıracak ne de bir adım geri atmamızı sağlayacaktır” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.