Polis: Ziya Öztürkler hakkında devam eden bir soruşturma yok - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

27 Nisan 2024 - 13:24

Polis: Ziya Öztürkler hakkında devam eden bir soruşturma yok

Son Güncelleme :

28 Mart 2024 - 18:11

203 views
Polis: Ziya Öztürkler hakkında devam eden bir soruşturma yok

Rana Sarro haber:

CTP Milletvekili Doğuş Derya, UBP Milletvekili Ziya Öztürkler’in, Ada Kent Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Talip Emiroğlu tarafından yeni açılması istenen tıp fakültesinin izni alınması konusunda yardımcı olabilmesi için kendisine, miktarı bilinmeyen zarf içinde arabasının bagajına para koyulduğuna dair polise ifade verildiğini söyledi.

ÖZTÜRKLER HAKKINDA SORUŞTURMA YOK

Bunun üzerine gazetemizin Polis Genel Müdürlüğü’nden aldığı bilgiye göre, Ziya Öztürkler hakkında bugün itibariyle devam eden bir polis soruşturmasının bulunmadığı öğrenildi.

BU İZNİ ÖZTÜRKLER VERMEDİ!

Öte yandan, yeni açılması istenen tıp fakültesinin iznini veren merciin, Yükseköğrenim Dairesi’nin dönemin Müdürü Ziya Öztürkler tarafından değil, Eğitim Bakanlığı ve YÖDAK Başkanı tarafından verildiği öğrenildi.

GİZLİ GÖRÜNTÜLER İZİNDEN 100 GÜN SONRA ÇEKİLDİ!

Ayrıca, bahse konu Doğuş Derya’nın varlığını iddia ettiği gizli görüntülerin de, bu iznin verilmesinden 100 gün sonra çekildiğinin ortaya çıktığı alınan bilgiler arasında.

Bunun yanı sıra, tıp fakültesi izninin usulsüz olduğu savunuldu, o iznin de usulüne uygun ve yasal olarak alındığı belirlendi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.