“Pazarlık yok, kötü niyet yok” - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

5 Mayıs 2024 - 15:36

“Pazarlık yok, kötü niyet yok”

Son Güncelleme :

19 Ekim 2022 - 14:49

164 views
“Pazarlık yok, kötü niyet yok”

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kıbrıs Vakıflar Bankası ile Kooperatif Merkez Bankası’nın Başbakanlık’tan alınarak, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlanmasına yönelik açıklama yaparak, “Kötü bir niyet yok… Hiçbir pazarlık da yok…” dedi.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Genç TV ekranlarında yayınlanan ve Mustafa Alkan’ın hazırlayıp sunduğu ‘Er Meydanı’ adlı programa katılarak, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Ataoğlu, hükümetin içerisinde her evlilikte olduğu gibi ufak tefek sıkıntıların yaşandığını belirterek, şöyle konuştu:

“Benim canım sıkıldı, küstüm, istediğimi yapmadılar hükümetten çekiliyorum’ demek çok kolaydır. Önemli olan herhangi bir sorun varsa, bunu kendi içimizde çözebilmektir. Halkın bizden beklediği, kendi içimizdeki sıkıntıları duymak değildir. Halka sunabileceğimiz imkanlar nelerse onların hayata geçmesiyle ilgili kavga vermemiz gerekir.

Kendi içimizde oturup, samimi bir şekilde konuşmalıyız. Birbirimize yardımcı olarak olayları ileriye taşımalıyız ve halkın beklentisine cevap vermeliyiz. Hükümetin kendi içerisinde herhangi bir sıkıntısı yok. Elbette ki ufak tefek sıkıntılar yaşıyoruz. Her evlilikte de yaşanıyor. Bunları büyütecek ya da dışarıya yansıtacak bir durum olmaması gerekiyor…”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.