Muhalefete uzlaşma, birlik, beraberlik çağrısı - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

21 Mayıs 2024 - 13:33

Muhalefete uzlaşma, birlik, beraberlik çağrısı

Son Güncelleme :

25 Mayıs 2022 - 13:35

106 views
Muhalefete uzlaşma, birlik, beraberlik çağrısı

Meclis kürsüsünden muhalefete çağrı yapan Başbakan Ünal Üstel, ‘Gelin yeni bir sayfa açalım” dedi “Gayrimeşru hükümet” suçlamalarını kabul etmediğini ifade eden Üstel, “UBP olarak bu zor dönemde ateşten gömlek giydik.

Meclis kürsüsünden muhalefete çağrı yapan Başbakan Ünal Üstel, ‘Gelin yeni bir sayfa açalım” dedi “Gayrimeşru hükümet” suçlamalarını kabul etmediğini ifade eden Üstel, “UBP olarak bu zor dönemde ateşten gömlek giydik. Birlik beraberlik içinde ülkeyi yeniden inşa edelim, hep birlikte yapalım. Bu ülke bir seçim daha kaldırmaz.

İnsanlarımız bizden çalışma, icraat iş bekler. Her platformda sizinle icraat yapmaya, iş yapmaya hazırız” dedi. Ünal Üstel, ilk yapacaklarının Belediyeler Reformu olduğunu ve bu konuda ortak komiteleri kurmaya hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.