Meteoroloji Dairesi’nden gök gürültülü sağanak yağış uyarısı - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

20 Nisan 2024 - 17:20

Meteoroloji Dairesi’nden gök gürültülü sağanak yağış uyarısı

Son Güncelleme :

28 Nisan 2023 - 9:22

101 views
Meteoroloji Dairesi’nden gök gürültülü sağanak yağış uyarısı

Gök gürültülü sağanak yağışların yer yer kuvvetli (21-50 kg/m²) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşların tedbirli olması tavsiye edilir…

Meteoroloji Dairesi’nden yapılan açıklamada, bugün sabah saat 10.00’dan akşam saat 21.00’e kadar gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapılarak, vatandaşların tedbirli olması tavsiye edildi.

Meteoroloji Dairesi’nden yapılan yazılı açıklamada, sabah saat 10.00’dan akşam saat 21.00’e kadar yer yer kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, yapılan son meteorolojik değerlendirme ve analizler sonucunda bölgede devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yer yer kuvvetli (21-50 kg/m²) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşların tedbirli olması tavsiye edilir.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.