Merhametli başkan daha koltuğuna oturmadan sevimli dostlara koştu - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

23 Nisan 2024 - 16:01

Merhametli başkan daha koltuğuna oturmadan sevimli dostlara koştu

Son Güncelleme :

29 Aralık 2022 - 16:49

735 views
Merhametli başkan daha koltuğuna oturmadan sevimli dostlara koştu

Gönyeli – Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, mazbatasının almasının ardından, ilk ziyaretini Gönyeli barınağına gerçekleştirdi.

Eski Belediye Başkanı Ahmet Benli döneminde yapılan ve yerleşim yerindeki tüm sahipsiz köpeklerin atıldığı zindan tarzı barınağı, hayvan hakları savunucusu gönüllü derneklerle birlikte ziyaret eden Hüseyin Amcaoğlu, eksikleri ve sorun, sıkıntıları yerinde gördü.

Hayvan hakları örgütlerini de dinleyerek, görüş ve önerilerini alan Hüseyin Amcaoğlu, ziyaretinin basına yansımasına da gerek olmadığını, amaçlarının şov yapmak olmadığını, önemli olanın barınakta yaşamaya çalışan hayvanların refahı için ne yapılabileceğinin konuşularak çare üretilmesi olduğunun altını çizdi.

Hüseyin Amcaoğlu, gönüllü hayvanseverlerin görüş ve önerilerini dinleyerek mevcut barınağın iyileştirilmesi için hemen gerekli talimatları verdi.

Mevcut barınağın ve oraya kapatılmış olan hayvanların durumum içler acısı olduğunu, hayvanların hareket alanı mesafesinin dahi bulunmadığını gören Amcaoğlu, Gönyeli- Alayköy Belediyesi olarak yeni ve büyük bir barınak projesi için kolları sıvayacaklarının da müjdesini verdi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.