Mağusa'da darp ve adam kaçırma olayı! - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

28 Nisan 2024 - 03:10

Mağusa’da darp ve adam kaçırma olayı!

Son Güncelleme :

20 Aralık 2023 - 14:02

338 views
Mağusa’da darp ve adam kaçırma olayı!

Gazimağusa’da Ağıllar bölgesinde meydana gelen darp ve adam kaçırma olayında bir kişi tutuklandı, bir kişi ise aranıyor. Polis Basın Subaylığı’nın olayla ilgili açıklaması şöyle:

19.12.2023 tarihinde, saat 19:00 sıralarında, Gazimağusa’da Ağıllar bölgesinde, B.Y.(E-29) ve B.E.(E-43) bir taraf olup kendilerine ait ağıl bölgesine geldiği gerekçesiyle, tasarruflarında bulundurdukları taşlar ile A.A.(E-25)’in kullanımındaki aracın ön ve arka camlarını kasten kırıp, ön kaput ile sağ ön kapısını da kasten ezmek suretiyle hasara uğrattıktan sonra, A.A.’nın vücudunun muhtelif yerlerine yumruk ve tekme vurup ciddi şekilde darp edip, rızası dışında zorla alıkoyarak, kullanımlarındaki araca bindirerek başka bir yere götürüp şiddet tehdidinde bulunmuşlardır. B.Y. tespit edilerek tutuklanmış olup, B.E. ise aranmaktadır. Soruşturma devam etmektedir.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.