LEFKE’DE KARAR NET: BATININ YÜKSELEN YILDIZI KALKINMAYA DEVAM EDECEK - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

18 Mayıs 2024 - 17:05

LEFKE’DE KARAR NET: BATININ YÜKSELEN YILDIZI KALKINMAYA DEVAM EDECEK

Son Güncelleme :

16 Aralık 2022 - 1:51

116 views
LEFKE’DE KARAR NET: BATININ YÜKSELEN YILDIZI KALKINMAYA DEVAM EDECEK

Lefke Belediyesi Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Lefke Belediye Başkan adayı Aziz Kaya, batının yükselen yıldızı olan Lefke’nin kalkınmaya devam etmesi için aday olduğunu ve seçimi kazanacaklarını vurguladı. Lefke Belediye Başkan adayı Aziz Kaya ve belediye meclis üyesi adayları, dün kalabalık bir tanıtım mitingi düzenledi. Etkinliğe CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, milletvekilleri, MYK ve PM üyeleriyle birlikte çok sayıda Lefkeli yurttaş katıldı. CTP Lefke İlçe binası önünden yürüyerek etkinlik alanına gelen Aziz Kaya ve belediye meclis üyeleri, yurttaşların büyük sevgisiyle karşılandı. Aday tanıtım etkinliğine katılan coşkulu kalabalığa hitap eden Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya, yıllarca kaderine terk edilmiş, unutulmuş bir kasabanın yok sayılan köylerin halkları olarak 8 yıl önce cesur bir adım atarak kendilerine bu görevi veren Lefke halkına teşekkür ederek konuşmasına başladı.

https://cumhuriyetciturkpartisi.org/15-Aralik-2022-Lefkede-karar-net-Batinin-yukselen-yildizi-kalkinmaya-devam-edecek.html

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.