Kuzey Kıbrıs'ın yüzde 42’sini satın mı aldılar? - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

18 Nisan 2024 - 05:06

Kuzey Kıbrıs’ın yüzde 42’sini satın mı aldılar?

Son Güncelleme :

24 Mart 2023 - 16:49

745 views
Kuzey Kıbrıs’ın yüzde 42’sini satın mı aldılar?

Kıbrıs Web Haber, manşet haberinde “Kıbrıs’ın Kuzey’i silahsız işgal mi ediliyor…!” dedi.

Kuzey Kıbrıs’ta, İsrail lobisi KKTC vatandaşı yapılan Siyonistler aracılığıyla KKTC topraklarını adım adım satın alıyor.

Satın aldıkları 2 bine yakın şirket üzerinden toprak ediniyor ve bu doğrultuda şuana kadar 25 bin dönüm toprak aldıkları biliniyor.

Kıbrıs’ı sessizce ve adım adım işgal eden İsrail’in satın aldığı toprakların büyük bir kısmının tarım arazisi olduğu da belirtiliyor. Yahudilerin Kıbrıs’ta toprak satın aldığı alanların başında Karpaz geliyor…

Yahudilerin Lefke’de de iki bin dönüm toprak satın aldıkları belirtilirken, Gaziveren, Cengizköy, Bağlıköy ve Çamlıköy gibi bölgelerin de hedefleri arasında yer aldığı kaydediliyor…

Kıbrıs Web Haber’in haberine göre, ülkemiz KKTC tapuları el değiştirerek, Yahudilerin eline geçiyor. KKTC vatandaşı yapılan Siyonistler ve yerli işbirlikçiler aracılığıyla Kıbrıs adım adım işgal ediliyor. KKTC’den satın aldığı 2 bine yakın şirket üzerinden toprak edinen Siyonistlerin, KKTC’de 25 bin dönüm civarında toprak satın aldığı söyleniyor.

YETKİLİLER NE YAPIYOR?

Kıbrıs’ta toprak satışının engellenmemesi halinde KKTC’nin, Büyük İsrail Projesi”nin bir parçası olmasından endişe ediliyor.

Ülkemizde hükümet yetkililerin ise bu konuda herhangi bir tedbir alıp almadığı ise bilinmiyor.

2 BİN FİRMANIN, 25 BİN DÖNÜM TOPRAĞIN SAHİBİ OLDULAR!

Edinilen bilgilere göre, KKTC’deki yaklaşık 2 bin firmanın İsrailli hissedarı bulunuyor. KKTC’den şu ana dek alınan toprağın 25 bin dönüm olduğu ifade ediliyor. Kıbrıs’ı sessizce ve adım adım işgal etmeye çalışan İsrail’in satın aldığı toprakların büyük bir kısmının tarım arazisi olduğu da belirtiliyor. Yahudilerin Kıbrıs’ta toprak satın aldığı alanların başında Karpaz geliyor.

KAÇ YAHUDİ, KKTC VATANDAŞI YAPILDI?

İsrail vatandaşı Yahudilerden bazılarının KKTC vatandaşı yapıldığı iddia ediliyor.

İddiaya göre, bu Yahudiler, KKTC’de 200’e yakın sayıda şirket kurdular. 2004’teki Annan Planı sürecinden sonra geleneksel davranış biçimleri olan gizli hâkimiyet kurma operasyonunu daha hızlandırdılar.

KIBRIS ADASININ YÜZDE 42’SİNİ ELE Mİ GEÇİRDİLER?

Bütün Kıbrıs adası topraklarının yüzde 42’sini satın alarak ele geçirdiklerine ilişkin önemli bir iddia var.

İddia edildiğine göre, KKTC’de yaşayan Yahudilerin ibadet ettiği bir Sinagogları da bulunuyor. Bütün dini bayramlarını özellikle gösterişli biçimde kutluyorlar. Dahası, adanın Gaziveren bölgesinde İsrailli bir iş adamının adı, o bölgenin bir sahil şeridine verilmiş.Yahudi lobisinin iki operasyonel kolu var. Bunlar Hristiyan ve Müslüman görünümündeki kripto Yahudiler ve masonlar. Yahudi lobisinin o efsanevî derin gücünü bunlar oluşturur. Musevi Yahudiler, bu kripto Yahudilerin gizli/derin koruması altında yaşarlar.

İsrail vatandaşı Musevi Yahudilerin kendilerini gizlemeye gerek duymadan, Müslüman KKTC’de böylesine serbestçe ekonomik gücü ele geçirme girişimine başlayabilmeleri ise kendilerini yeterince güçlü ve güvence altında gördüklerini/hissettiklerini gösteriyor. Bu güvencenin kaynağının kim ve nerede olduğu merak ediliyor? Çünkü Türkiye açısından bu sorunun cevabı olağanüstü öneme sahiptir.

GEÇ KALINMADAN TEDBİR ALINMALI!

İsrailli Musevi Yahudiler ’in KKTC’deki bu gizli planının, hem Türkiye Cumhuriyeti’nin menfaatleri açısından hem de KKTC’nin güvenliği ve devamı açısından çok kritik olduğu belirtiliyor.İsrailli üst düzey bir Haham’ın söylediği; “Dünyaya gelen bütün insanlar, Yahudilere hizmet etmek için doğarlar” sözüne dikkat çekilerek, KKTC hükümetinin tedbir almak için neyi beklediği merak ediliyor. KKTC’nin geleceğini ve içinde bulunulan olağanüstü sürecin finalini KKTC yetkililerinin bilinci ve kararlılığının belirleyeceği üzerinde duruluyor.

Kaynak: Kıbrıs Web Haber

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.