Kaza Mahkemesi Başkanı Aksun’dan tepki - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

27 Temmuz 2024 - 06:23

Kaza Mahkemesi Başkanı Aksun’dan tepki

Son Güncelleme :

16 Kasım 2023 - 12:07

65 views
Kaza Mahkemesi Başkanı Aksun’dan tepki

Cüneyt Özdemir dün youtube kanalından yaptığı açıklamada, KKTC’yi eleştirerek, KKTC’nin kara para aklama ve kumar cenneti olduğunu belirterek, kaçanın buraya geldiğini paranın buradan yönetildiğini iddia etti. Özdemir’in bu açıklamasına Kaza Mahkemesi Başkanı Fadıl Aksun’dan yanıt geldi. Aksun, “Kumarhanelerin açılmasını Kıbrıslı Türkler istemedi. Türkiye Cumhuriyeti kumarhane ve mafya batağından kurtulmak için hepsini KKTC’ye yönlendirdi. Hiçbir Kıbrıslı Türk bu durumdan memenun değildir. Bunu da söyleseydiniz keşe” diyerek tepki gösterdi…

YeniBakış Gazetesi’nin haberi

Cüneyt Özdemir dün youtube kanalından yaptığı açıklamada, KKTC’yi eleştirerek, KKTC’nin kara para aklama cenneti olduğunu belirterek, kaçanın buraya geldiğini paranın buradan yönetildiğini iddia etti. Özdemir, “Türkiye, KKTC Dışişleri bakanına, ‘burası herkesin para yediği bir yer olmamalı, burayı artık temizleyin, bu kadar da kumar cenneti ya da illegal paranın döndüğü, hukukçuların dahi para yediği yer olmamalı’ ne zaman diyecek? Biz bunu ne zaman söyleyeceğiz” diyerek  tepki gösterdi.  Özdemir’in bu açıklamasına Kaza Mahkemesi  Başkanı Fadıl Aksun’dan yanıt geldi.

Aksun, “Kumarhanelerin açılmasını Kıbrıslı Türkler istemedi. TC kumarhane ve mafya batağından kurtulmak için hepsini KKTC’ye yönlendirdi. Türkiye’deki kumarhane ve bet ofislerinin yüzde 90’ı Türkiye menşeli şirketler tarafından işletiliyor. Üstelik kumarhaneye gelenler otelden çıkmayıp yerli esnafa katkı dahi sağlamıyorlar. Kazanan yine Türkiye menşeli oteller ve hava yolu şirketleri oluyor. Bize maalesef Cüneyt Bey’in yaptığı gibi yakıştırmalar kalıyor” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.