İşkenceci üvey anne ile baba tutuklandı! - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

20 Nisan 2024 - 14:50

İşkenceci üvey anne ile baba tutuklandı!

Son Güncelleme :

20 Ocak 2022 - 15:56

848 views
İşkenceci üvey anne ile baba tutuklandı!

Çamlıbel’de dün sabah küçük bir çocuk, 19 yaşındaki cani kadın tarafından darp edildi ve işkenceye maruz kaldı. 

Evrensel Kıbrıs

Çamlıbel Karakolu’na yansıyan işkence ve şiddet olayı tüyler ürpertti. Evli olduğu Cevdet Konya’nın 4 yaşındaki çocuğuna işkence eden Sare Konya tutuklandı.

Çamlıbel’de yaşanan ve 27 yaşındaki baba Cevdet Konya’nın polise şikâyeti üzerine ortaya çıkan işkence olayında, 19 yaşındaki işkenceci kadın Sare Konya tutuklanırken, aynı zamanda şikâyetçi baba Cevdet Konya da tutuklandı. Zanlıların yarın yargı huzuruna çıkarılmaları bekleniyor.

Baba Cevdet Konya’nın polise şikâyeti üzerine ortaya çıkan olayda, şikâyetçi baba Cevdet Konya da, şiddete göz yumduğu için Çamlıbel Polis ekiplerinin titiz soruşturması neticesinde tutuklanırken, 4 yaşındaki küçük çocuğa Sosyal Hizmetler ekiplerinin sahip çıktığı öğrenildi.

Çamlıbel Karakolu ekipleri tarafından yürütülen soruşturmada, işkenceci Sare Konya ile Cevdet Konya bugün sabah rimant duruşmasına çıkarılarak haklarında bir gün tutukluluk alındı.

Yarın Girne Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarılacak olan zanlıların hakkındaki polis soruşturmasının devam ettiği bildirildi.

Çamlıbel’de babasının eşinin şiddetine maruz kalan ve babası tarafından da korunmayan küçük masum çocuk ise Sosyal Hizmetler tarafından korumaya alındı.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.