Evkaf İyilik Gönüllüleri yürekleri ısıtmaya devam ediyor - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

5 Mayıs 2024 - 14:00

Evkaf İyilik Gönüllüleri yürekleri ısıtmaya devam ediyor

Son Güncelleme :

03 Şubat 2022 - 18:18

307 views
Evkaf İyilik Gönüllüleri yürekleri ısıtmaya devam ediyor

Vakıflar İdaresi çatısı altında iyilik faaliyetlerini sürdüren ‘Evkaf İyilik Gönüllüleri’ özel günlerin önemini hatırlatmaya, birlik beraberlik ruhunu aşılamaya devam ediyor.

İslam alemi için bayramlar gibi önemli dini günler arasında yer alan  Regaib Kandili dolayısıyla, camilere cezerye; özellikle işçi ailelerin çocuklarına da oyuncak ve cezerye dağıtan Güzelyurt İyilik Gönüllüleri, ihtiyaçlı aileleri kandilde mutlu etmenin önemine işaret ettiler.

Evkaf İyilik Gönüllüleri, ihtiyaçlı insanlarımızın özel günlerde değil her zaman hatırlanması ve yardımda bulunmasının önemini de vurguladılar.

Manevi değerlerin unutulduğu günümüzde insanlar arasındaki iyiliğin, güzelliğin, birlik ve beraberliğin önemini hatırlanmasına vesile olmaya çalışan Evkaf İyilik Gönüllüleri tarafından yapılan kısa açıklamada, tüm Müslüman aleminin mübarek Regaib Kandili’ni kutlayarak, böylesi önemli günlerin, iyiliğin ve birlikteliğin hatırlanmasında büyük önemi olduğu vurgulandı.

Evkaf İyilik Gönüllüleri, bu özel gün vesilesiyle ihtiyaçlı insanlara verilebilecek sadakanın da önemini hatırlatmak istediklerini belirttiler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.