Emre Efendi sitem etti - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

8 Mayıs 2024 - 02:50

Emre Efendi sitem etti

Son Güncelleme :

27 Aralık 2022 - 11:41

223 views
Emre Efendi sitem etti

Seçim sonucunun ardından CTP adayı Emre Efendi, sonucu değerlendirdi. Efendi, seçim süreciyle ilgili sitemde bulundu.

Efendi, “Kimse bu süreç boyunca yanımda görünüp çeşitli hesaplar yaparak bu sonucun olması için çaba sarfedenlerin farkında olmadığımı sanmasın” dedi. Emre Efendi sosyal medya hesabından şunları yazdı:

“Seçim sonuçlarının Lapta-Alsancak-Çamlıbel bölge halkına ve belediye çalışanlarına hayırlı olmasını diler, seçimi kazanan Sn. Fırat Ataser’i ve meclis üyelerini tebrik ederim.
Bu süreçte beni destekleyen herkese yürek dolusu teşekkür ederim. Seçim sonucu açısından elbette benim de değerlendirmem gereken hususlar vardır. Ancak bu sonucun açık aşikar ortada olan sebeplerinin partim içerisinde değerlendirilmesi ve gerekenlerin yapılması elzemdir. Bölgede farklı bir yapılanmaya gidilmesi gerekliliği de kaçınılmazdır ve bu yapılanmanın olması için elimden geleni yapacağım. Kimse bu süreç boyunca yanımda görünüp çeşitli hesaplar yaparak bu sonucun olması için çaba sarfedenlerin farkında olmadığımı sanmasın. Bunun farkına süreç içinde varmıştık zaten. Bu Seçim sonuçlarından medet umanlar bilmelidirler ki bu seçimin sonucu dolayısı ile bölgeme olan sevgim değişmez, mücadelem ise hiç bitmez. Hep olduğum yerde ve duruşta olmaya devam edeceğim. Zira hiçbir zaman koltuk için mücadele etmedim.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.