DP'li Akpınar, gözünü kaybetmiş bir çocuğa ışık oldu - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

25 Nisan 2024 - 02:49

DP’li Akpınar, gözünü kaybetmiş bir çocuğa ışık oldu

Son Güncelleme :

16 Ocak 2023 - 16:41

330 views
DP’li Akpınar, gözünü kaybetmiş bir çocuğa ışık oldu

DP Genel Sekreteri Serhat Akpınar, örnek duyarlılığıyla bir çocuğa ışık oldu. Akpınar, kaza sonrası gözünü kaybetmiş olan çocuğa yardım elini uzattı ve çocuğa yeni bir göz nakli yaptırdı. Akpınar, gözünü kaybetmiş olan çocuğa hem ışık hem de umut oldu.

Akpınar’ın sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:

“Değerli Demokrat Parti Ailem ,

Hatırlarsınız bir süre önce Sizlere Küçük bir yaşamın !kaza sonrası tamamıyla kaybetmiş olduğu gözünün tedavisi ve protez göz takılması için destek çağrısı yapmıştım .
Bazen yaşam kurtarmak , o yaşama değer vermek çok hızlı hareket etmeyi gerektirmektedir . Çağrıma Destek alabilmeyi umuyordum . Zamanın doğru kullanımını zorlayacak bazı paylaşım sahipleri ile zaman kaybetmek yerine , Şahsi öz irademle ve Şahsen oluşturduğum bütçe ile insiyatif Kullanarak Küçük Bireyimizi Ebeveynleri nezaretinde Anavatan’a gönderdim .
Bugün beklenen güzel haberi aldık . Çocuğumuzun ilk tedavi süreci başarı ile tamamlanmıştır . Artık yeni gözüyle , okuluna , arkadaşlarının arasına dönebilecektir . Tedavi süreci sonrası Rehabilitasyon evresini de takip edeceğiz .
Yüce Allahımın Bizlere sağladığı güç ve azimle çok daha fazla insanımızın yanında olmaya çalışacağız .
Tedavinin bu denli başarılı bir şekilde sonuç vermesini sağlayan Doktorlarımıza çok teşekkür ediyorum.
Bu arada bazen Sizlere Ulusal Ailem olarak hitabım bazıları tarafından alay konusu edilmiştir .
Ulusal Ailem ! Türk Ulusunun Kendisi , Özü Kıbrıs Türk Habenimsemişlkıdır . Çocukça Yaklaşımlarla Halkımıza karşı seslemişimi dahi , ilkokul yıllarında alay etme davranış bütünlüğünü  yetişkin bir Partilimizin olması ise hiç şaşırtıcı değildir . PsikoSosyal Gelişim Kuramında belli çatışmalar yaşamış üyelerimiz muhakkak vardır !
Değerli Demokrat Ailem , Biz Demokratlar bu çocuğumuzun Ailesi gibi ! Siyasi düşünce ve duruşlarının ne olduğunu sorma ihtiyacı duymadan herkesi kucaklayanlarız .

Daha bir çok kalbine dokunacağımızın , yanlarında olup umut ! destek ! sahip çıkabileceğimiz , yaşama bağlayabileceğimiz İnsanlarımızın olması temennisi ile güzel bir Gelecek diliyorum Ailem.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.