Demokrat Parti aday adaylıkları için müracaat kabul etmeye başladı - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

15 Mayıs 2024 - 13:31

Demokrat Parti aday adaylıkları için müracaat kabul etmeye başladı

Son Güncelleme :

05 Eylül 2022 - 8:59

109 views
Demokrat Parti aday adaylıkları için müracaat kabul etmeye başladı

Demokrat Parti (DP) belediye başkanlıkları ve belediye meclis üyeliği aday adaylığı için müracaat kabul etmeye başladı. Demokrat Parti Genel Sekreteri Hakan Cenapoğlu, konu ile ilgili şöyle bir açıklama yaptı:

Cenapoğlu açıklamasında; “Demokrat Parti olarak belediye başkanlıkları ve belediye meclis üyeliği aday adaylığı için müracaat kabul etmeye başlamış bulunmaktayız. Belediye başkanlıkları ve belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvuruları bağlı bulundukları ilçelere yapılacaktır. 27 Kasım 2022 belediye seçimleri KKTC halkı adına en iyi şekilde geçmesini temenni ederim. 18 Belediye ile gireceğimiz KKTC belediye seçimlerinin reforumcu, çağdaş belediye anlayışı ile gerçekleşmesi halkımıza umut kaynağı olacak ve yeni reforumcu belediyeler ile beldelerimiz hakettiği konuma talınacaktır.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.