"Bu bir reform hükümetidir" - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

26 Nisan 2024 - 06:30

“Bu bir reform hükümetidir”

Son Güncelleme :

25 Mayıs 2022 - 13:10

272 views
“Bu bir reform hükümetidir”

Meclis’te konuşan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, muhalefete seslenerek, “Bu bir reform hükümetidir. Bu reformlar şu veya bu şekilde gerçekleşecek…

Meclis’te konuşan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, muhalefete seslenerek, “Bu bir reform hükümetidir. Bu reformlar şu veya bu şekilde gerçekleşecek… Umarım yardımcı olursunuz birlikte yaparız. Bu ülkenin kaderini birlikte değiştiririz” ifadelerini kullandı.

Erhürman’ın, protokolün içerisinde mali ve ekonomik olmayan düzenlemeler olduğu iddiasına da “her zaman oluyor’ yanıtı veren Arıklı, çalışma saatleri ve hasta hakları bilişim yasaları gibi konuların da protokolde yer aldığını, Erhürman Recep Akdağ’la böyle bir protokole imza attığını hatırlattı.

Kaynak Star Kıbrıs>>>> http://www.starkibris.net/

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.