Bravo Lefke Belediyesi... - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

27 Temmuz 2024 - 05:40

Bravo Lefke Belediyesi…

Son Güncelleme :

18 Mayıs 2023 - 11:19

176 views
Bravo Lefke Belediyesi…

Güzelyurt Belediyesi, ‘yol kenarında ölü köpek’ ihbarına gidip, köpeğin halen ölmediğini, can çekiştiğini gördüğü için henüz ölmediği için orada bırakıp kaçarken; Lefke Belediyesi ise sokakta aracın çarptığı hayvanları kliniklere kaldırıyor. 

Lefke’de birkaç yıl öncesine kadar sokak köpekleri belediye tarafından toplatılıp çöp gibi çöplük alanına atılırken, bugün gelinen noktada belediye hasta, yaralı hayvanları tedavi için kliniğe naklediyor.

Lefke Belediyesi tarafından, geçtiğimiz gün trafik kazasına maruz kalan kimsesiz bir köpeğe, Lefke Belediyesi sahip çıktı. Belediye ekipleri tarafından alınan kimsesiz köpek, tedavi için kliniğe götürüldü.

Lefke Belediyesi Müdürü Haluk Giray, gazeteci Rana Sarro’ya verdiği bilgide, “Sevgili Rana , bu can bir araba tarafından ezildi, ekiplerimiz tarafından veterinere kaldırıldı, şu anda durumu kritik , susuz kaldığı için ayrıca serum ile besleniyor ama vücudunda birçok enfeksiyon var” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.