Belediyeler 27 Kasım'a kadar görev yapabilecekler - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

15 Mayıs 2024 - 07:50

Belediyeler 27 Kasım’a kadar görev yapabilecekler

Son Güncelleme :

06 Haziran 2022 - 14:22

149 views
Belediyeler 27 Kasım’a kadar görev yapabilecekler

27 Kasım 2022’ye kadar halen görevde olan belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtar ve ihtiyar heyeti üyelerinin görevlerini sürdürebileceğini kaydetti.

UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, yerel yönetimler reformunda kararlı olduklarını, belediye başkanları, belediye meclisleri, muhtarlar ve ihtiyar heyeti üyelerinin görev ve yetkileriyle ilgili yasal bir boşluk olmaması için de adım attıklarını açıkladı.

Hasipoğlu, Meclis’in bugünkü toplantısında, Seçim ve Halkoylaması (Değişiklik) Yasa Tasarısı için ivedilik talep edeceklerini; böylece yerel seçim için öngörülen 27 Kasım 2022’ye kadar halen görevde olan belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtar ve ihtiyar heyeti üyelerinin görevlerini sürdürebileceğini kaydetti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.