Ayşegül Baybars hakkında şok iddialar! - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

16 Mayıs 2024 - 11:19

Ayşegül Baybars hakkında şok iddialar!

Son Güncelleme :

20 Aralık 2023 - 15:19

1.413 views
Ayşegül Baybars hakkında şok iddialar!

Haluk Özdil’in iddiasına göre, Ayşegül Baybars ve eşi, İsrailliler’den rüşvet aldı…

O dönem banka hesaplarında çok ciddi para hareketleri olduğu iddia ediliyor…  

2016 yılında Halkın Partisi’nin kurucuları arasında yer alan, 7 Ocak 2018 tarihinde gerçekleşen seçimde Gazimağusa Milletvekili olarak seçilen, geçmiş dönemde HP tarafından İçişleri Bakanı olarak atanan daha sonra ise HP’den istifa eden Avukat Ayşegül Baybars ile ilgili şok iddialar ortaya atıldı.

MİT’in de ilgilendiği belirtilen bu konuyla ilgili Türkiyeli Gazeteci Haluk Özdil, İsrailliler tarafından KKTC’den 100 bin dönüm arazi alındığı belirterek, şok iddialar ortaya attı.

İddiaya göre, 2017 tarihinde vatandaş yapılan bazı İsrailli şahıslar, arazi alıp satma ve yüksek binalar yaptılar.

Haluk Özdil tarafından öne sürülen iddiaya göre, büyük rüşvet skandalının yakında patlak vereceği yönünde. Milletvekili Avukat Ayşegül Baybars’ın eşiyle birlikte ülkede geçmişte vatandaş olmuş olan İsraillilere arazi satılması veya o arazilere yüksek katlı binalar yapılması izinleriyle ilgili rüşvet almakla suçlandığını açıklayan Haluk Özdil, “Ayşegül Baybars’ın eşiyle birlikte o dönem banka hesaplarında çok ciddi para hareketleri olmuş ve aklanana kadar banka hesaplarına el konmuş” dedi.

Ayşegül Baybars’ın, kara para aklama ve İsrail yerleşkesi sağlamak için korkunç bir planın rüşvet karşılığında bir parçası olduğu iddia ediliyor. Şuanda milletvekili olduğu için dokunulmazlığı nedeniyle olayın üstüne gidilmediği de söyleniyor.

Star Kıbrıs’ın haberine göre ise, Ayşegül Baybars’ın eşi Emre Kadri’nin, sınır dışı edilen Avustralyalı uyuşturucu baronu Mark Buddle’ın avukatlığını üstlendiği, iddiaları deprem etkisi yaratmıştı. Bu iddiaların akabinde bu çiftin şimdi de İsrailliler’den rüşvet skandalına adının karıştığı söyleniyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.