Arıklı'dan Özersay'a yanıt: Sana buradan ekmek çıkmaz - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

27 Nisan 2024 - 08:51

Arıklı’dan Özersay’a yanıt: Sana buradan ekmek çıkmaz

Son Güncelleme :

20 Mart 2024 - 1:29

128 views
Arıklı’dan Özersay’a yanıt: Sana buradan ekmek çıkmaz

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Halkın Partisi Başkanı Kudret Özersay’ın, T izinleri konusundaki eleştirilerine sert yanıt verdi. Özersay’ın bu konuyu araştırmadan devamlı olarak, siyasi malzeme olarak kullandığını belirterek, tepki gösterdi. Arıklı’nın açıklaması şöyle:

“ÖZERSAY, SANA BURADAN EKMEK ÇIKMAZ…”

“Siyasette yeniden rol kapmak için kırk takla atan Kudret Özersay, ortaya atılan her iddiaya mal bulmuş mağrubi gibi sarılmaya devam ediyor.

İddiaya göre İtiraz Kurulu, İzin kurulunun verdiği bazı izinleri tekrar vermiş.

Elinde itiraz kurulunun kararları ile ilgili hiç bir bilgi ve belge olmadan sırf gündeme gelmek için bazı rant çevrelerinin iddialarını gündemine alan Sayın Özersay, en azından itiraz kurulunun aldığı kararlara bakma zahmeti gösterse idi daha ciddiye alınırdı.

İtiraz Kurulu yaptığı toplantıda, daha önce verilmiş 3 öğrenci taşıma izninin gerekçesinde bir değişiklik yapmış ve bu izinleri sadece “Okul dönemi” ile sınırlandırmıştır.

Özersay’a tavsiyem, kendini sazan durumuna düşürecek bu tip açıklamalardan vaz geçmesidir.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.