Akaryakıt temin ve taşıma ihalesi iptal - Evrensel KıbrısEvrensel Kıbrıs

15 Mayıs 2024 - 13:22

Akaryakıt temin ve taşıma ihalesi iptal

Son Güncelleme :

20 Eylül 2022 - 9:14

94 views
Akaryakıt temin ve taşıma ihalesi iptal

Kamuoyu vicdanının ikna olmadığını gören Başbakan Ünal Üstel, gereğini yaptı. Akaryakıt temin ve taşıma ihalesi iptal edildi, yeniden pazarlık usulü ile ihaleye çıkılacak.

Başbakan Ünal Üstel, akaryakıt temin ve taşıma ihalesinin iptal edileceğini duyurdu. Üstel, “Akaryakıt temin ve taşıma ihalesinin iptal edilip yeniden en kısa sürede pazarlık usulü ile ihaleye çıkılmasının ve en düşük fiyatı veren firmaya ihalenin verilmesinin en hakkaniyetli ve ülke menfaatleri adına en doğru karar olacağı tespitini yaparak gerekli talimatları verdim” açıklamasında bulundu. Üstel’in açıklaması şöyle:

“Kurumun ciddi bir ekonomik sıkıntı içerisinde olduğu gerçeği de dikkate alındığında yapılan son yakıt ihalesinde ortaya çıkan 19-45 dolarlık ihale sonucunun teknik, hukuki ve vicdani olarak kabul edilebilir olmamasının yanı sıra, kurum açısından ödeme konusunda ciddi kayıp olacağı ortadadır. Yapılacak bu düzenlemeler ile 10 gün çerisinde ihaleye çıkılarak ivedilikle sonuç alınması sağlanacaktır. “

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.